DryUp Cape

Geel

DryUp Cape
Euro 44.90 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDryUp-Gr
Toepassingen
Met de ingenieuze DRYUP CAPE kan de vacht van de hond snel en gemakkelijk worden gedroogd na een wandeling in de regen, Training of na het zwemmen - zonder te wrijven!
Als positief neveneffect blijft de auto, de camper of uw huis droog en schoon.
Naast vocht neemt de DRYUP CAPE ook het vuil in de vacht op. Dit vuil kan dan gewoon uit de droge cape geschud worden en ligt dus niet op de grond in je huis.

De pasvorm is perfect
De originele hondenbadjas DRYUP CAPE is geoptimaliseerd voor verschillende hondenrassen en -maten.
Naast de standaardmaten van Mini tot Bigi, die eigenlijk voor elk hondenras en elke maat worden aanbevolen, vindt u in het assortiment ook speciale modellen voor de teckel en voor Pug &Co. (zie maattabel).

Hoe is de cape gekleed?
De lange coltrui wordt over het hoofd van de hond getrokken. Vervolgens wordt de cape over de rug geplaatst en wordt de staart door het daarvoor bestemde gat aan de achterkant van de cape geleid.
Om de cape te sluiten, wordt het buikslab tussen de voorpoten getrokken, waardoor de borst en buik worden bedekt.

Met de praktische gespsluiting, die niet interfereert op de achterkant, wordt de cape antislip bevestigd. Met de gespsluiting kan de lichaamsomtrek van de cape perfect en individueel worden aangepast, wat een geweldige pasvorm garandeert.
De klittenbandsluitingen in deze cape is vermeden, omdat haar zich er vaak in verzamelt en het klittenband daarom niet meer optimaal werkt. De lange coltrui maakt het ook mogelijk om de nek te drogen of kan worden gebruikt als een "capuchon".

  • Materiaal: 100% katoenen badstof
  • Wassen 30°C = 0% krimpwaarde
  • Wassen 60°C = 2-3% krimpwaarde
  • geen wasverzachter !!
Dit artikel is voorradig