Hunter Air vest Licht bruin

Hunter Air vest Licht bruin
Euro 74.90 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeFire-Hunt-Air-LB
Praktisch en hoogwaardig handgemaakt dummyvest voor (warme) trainingsdagen

Hunter Air Vest is ontworpen voor maximale ventilatie tijdens warme dagen zonder het comfort en de functie van het klassieke Dummy vest Hunter te verliezen

Het lichtgewicht ontwerp van het vest zorgt voor een optimale luchtcirculatie en maakt het in zeer warme weersomstandigheden beter geschikt voor jagen of trainen. Achterzak is gemaakt van waterdicht materiaal binnenin.

U kunt gemakkelijk 8-10 dummies in de achterzak plaatsen. De voorkant en de doekzak zijn gemaakt van het lichte doek en de achterzijde van het vest is gemaakt van het gaas dat erg licht en comfortabel is voor de handler. Twee grote voorzakken zorgen voor voldoende ruimte voor andere trainingsinstrumenten en een kleine ritszak biedt comfortabele ruimte voor kleinere dingen, zoals telefoon, portemonnee of sleutels. Aan de linkervoorzijde is een grote ritssluiting binnenin, voor portemonnee of belangrijke documenten. In de kleine zak met snapsluiting op de linker borst kun je je mobiele telefoon gemakkelijk plaatsen. en.

Materiaal:
100% canvas, achterzak binnenvoering van 100% nylon met PU coating, PES mesh

Verkrijgbaar in meerdere maten:
XS - 80 - 98 cm taille omtrek
S - 85 - 105 cm taille omtrek
M - 95 - 112 cm taille omtrek
L - 105 - 120 cm taille omtrek
XL - 110 - 125 cm taille omtrek
XXL - 120 - 135 cm taille omtrek

Verzorgingsinstructies: Als het vest na het trainen nat is, laat het vrij in de lucht drogen, niet in direct zonlicht. Gewoonlijk kun je het met een vochtige doek afvegen, als het te vies is, kan je 30 ° C wassen.
Om een ​​mogelijk letsel te vermijden, controleer regelmatig de status van uw trainingsapparatuur, en als u schade ontdekt, gebruik deze niet.
Dit artikel is voorradig