Kronch Pemmikan

High energy supplement

Kronch Pemmikan
Euro 9.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePemmikan
Kronch Pemmikan is een 'high energy' supplement in tabletvorm
Dit artikel is voorradig
het ideale energie-supplement voor uw werk-, ren-, jacht-, sledehond etc. tijdens de trainingen en wedstrijden. Het houdt de hond actief, attent en scherp en geeft op het juiste moment die extra benodigde energie. Het wordt graag gegeten. Een absolute must voor de werkhond.

Wordt gebruikt in de Sirius-patrol op Groenland. http://www.eng.kronch.com/default.asp?Action=Details&Item=418 . Kronch Pemmikan is een high energy voedingssupplement dat u aan uw werkende honden naast hun normale voer geeft. Het bevat ca. 6000 kcal./kg.

Kronch Pemmikan bestaat voornamelijk uit rundvet, eiwit en suiker.Door middel van Kronch Pemmikan is het mogelijk uw hond grote hoeveelheden makkelijk opneembare energie te geven in een soort kleine “chocolade reep”. De maag van de hond raakt niet overvuld en de hond krijgt dus ook geen vol gevoel.

Het effect van Kronch Pemmikan begint na ongeveer een half uur merkbaar te worden en het maximale effect wordt na zo’n anderhalf uur bereikt. Om deze reden kan het beter zijn om de dagelijkse portie te verdelen in kleinere porties, zodat de hond de hele dag even goed blijft presteren.
Na de periode van intensieve lichamelijke inspanning krijgen de honden bij voorkeur Henne Active of  Henne Basic, voeders die allebei veel eiwitten en vetten (olie) uit verse zalm bevatten.

Pemmikan kan ook gebruikt worden , als bijvoeding, om te magere honden meer body te geven.