NUBUCK & SUEDE SPRAY-ON 125 ML

NUBUCK & SUEDE SPRAY-ON 125 ML
Euro 11.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeNikW30772
Gemakkelijk te gebruiken product op waterbasis voor het waterdicht maken van nubuck en suède schoeisel.
Maakt alle schoeisel van gecombineerd materiaal waterdicht en behoudt de structuur en ademende eigenschappen ervan.

Nikwax Nubuck & Suede Proof™ is gemakkelijk en snel met spons of spray aan te brengen op natte laarzen. Nikwax Nubuck & Suede Proof™ biedt een sterke langdurige waterafstotendheid (DWR), die zich ontwikkelt tijdens het drogen in de open lucht. Het laat een flexibel, waterafstotend laagje achter op de individuele vezels van nubuck en suède. Dit laat waterdamp door, behoudt de ademende eigenschappen en zorgt ervoor dat uw voeten droog blijven. Nikwax Nubuck & Suede Proof™ is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor schoeisel van nubuck gecombineerd met suède en behoudt de structuur van de materialen.

Nikwax is marktleider in veilig, high performance impregneren, reinigen en verzorgen van outdoor uitrusting.

Nikwax produceert hoge kwaliteit reiniging- en impregneermiddelen. Nikwax verlengt de levensduur en verhoogt de prestatie van kleding, schoeisel en uitrusting. Als je buiten werkt of in je vrije tijd veel buiten bent, houdt Nikwax je droog.

Nikwax producten zijn MAKKELIJK in gebruik. De producten komen precies daar waar ze nodig zijn; er wordt weinig verspilt, dit bespaart je geld, Je kunt je spullen met Nikwax in de wasmachine behandelen, in een handwas of sprayen met een van onze spray-on producten.

Nikwax producten zijn VEILIG om te gebruiken. Bevatten geen drijfgassen, zijn niet giftig, bevatten geen fluorcarbon, zijn milieuvriendelijk . Het is op water gebaseerd. Door Nikwax te gebruiken verleng je de levensduur van je spullen en spaar je het milieu.

Nikwax producten houden je DROOG. Nikwax verzekert je van het maximum aan profijt van je spullen, je blijft behaaglijk warm en droog bij slecht weer. Geniet van het buitenleven (Ook al is het voor je werk!!)
Dit artikel is voorradig