WATERPROOFING WAX FOR LEATHER 100 ML

Euro 8.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeNikW30412
Waterdicht makende crème op waterbasis voor gladleren schoeisel.
Product van hoge kwaliteit voor het waterdicht maken van nat of droog leer, dat directe bescherming biedt.

Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ is een veilig product voor gebruik op ademend, (waterdicht) leren schoeisel. Het biedt onmiddellijke langdurige waterafstotendheid (DWR), behoudt de ademende eigenschappen en vult de looistoffen van leer aan. Het is niet-ontvlambaar en bevat geen schadelijke oplosmiddelen, vluchtige organische stoffen (VOS) en fluorkoolstoffen. Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor gladleren schoeisel. De formule op waterbasis richt zich op lekkageplekken, kan worden gebruikt op nat of droog leer en verzacht het niet te veel.

Nikwax is marktleider in veilig, high performance impregneren, reinigen en verzorgen van outdoor uitrusting.

Nikwax produceert hoge kwaliteit reiniging- en impregneermiddelen. Nikwax verlengt de levensduur en verhoogt de prestatie van kleding, schoeisel en uitrusting. Als je buiten werkt of in je vrije tijd veel buiten bent, houdt Nikwax je droog.

Nikwax producten zijn MAKKELIJK in gebruik. De producten komen precies daar waar ze nodig zijn; er wordt weinig verspilt, dit bespaart je geld, Je kunt je spullen met Nikwax in de wasmachine behandelen, in een handwas of sprayen met een van onze spray-on producten.

Nikwax producten zijn VEILIG om te gebruiken. Bevatten geen drijfgassen, zijn niet giftig, bevatten geen fluorcarbon, zijn milieuvriendelijk . Het is op water gebaseerd. Door Nikwax te gebruiken verleng je de levensduur van je spullen en spaar je het milieu.

Nikwax producten houden je DROOG. Nikwax verzekert je van het maximum aan profijt van je spullen, je blijft behaaglijk warm en droog bij slecht weer. Geniet van het buitenleven (Ook al is het voor je werk!!)

Dit artikel is voorradig