Over ons

1993 – 2023
Al 30 jaar lang DE leverancier voor al uw Jachttraining producten en kleding
In 1993 zijn wij gestart, op een fokdag van de Goldenvereniging (GRCN), met de verkoop van onze eerste Pet-Towel. Het enthousiasme was erg groot waardoor ons werd gevraagd om met een klein standje op de Winner hondenshow in Amsterdam te komen staan. We wisten niet wat ons overkwam, met 4 man op een kleine stand met daarom heen drommen mensen die onze Pet-Towel wilden zien en kopen. Hierdoor zijn wij met een steeds groter wordende stand op verschillende hondenshows in de Benelux aanwezig geweest.
Als eigenaar van Golden retrievers en later Flatcoated retrievers werd er veel getraind en aan apporteerwedstrijden meegedaan. Vanuit die hobby kregen wij ook steeds meer vraag naar levering van trainingsmaterialen waardoor onze “winkel” groeide en groeide.
Een fysieke winkel hebben wij nooit willen hebben maar door technische ontwikkelingen was het mogelijk om onze eerste webwinkel te maken. Dit was tevens de eerste online webshop in Nederland op dit gebied.
Inmiddels is onze Pet-Towel bekend in binnen- en buitenland en im- en exporteren wij onze eigen producten. Wij leveren aan groothandel, winkeliers, trainingsgroepen, instructeurs en consumenten.
Met onze stand zijn wij te vinden op verschillende wedstrijden door het land. En klanten komen vanuit het land naar onze beknopte showroom op afspraak.
Het geeft ons nog steeds voldoening om klanten op de juiste wijze te adviseren. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. En … het moet vooral leuk zijn.
Hierdoor hebben wij een grote vaste klantenkring en zien deze ook nog steeds groeien.